Buddy Plasmoid

HURTIG OG NEM TRANSPORT 

Buddy Plasmoid er den praktiske og alsidige elektriske trappesækkevogn på larvefødder og med hjul.

En multifunktionel trolley, der er perfekt egnet til nem, effektiv og hurtig levering og transport af mellemstore varer og pakker. Den elektriske trappeklatrer er din trofaste “buddy” til transport af husholdningsapparater, møbler, øl- og vinkasser, flyttekasser med mere.

Sækkevognen er superpraktisk og kan også sammenklappes, og fylder dermed ikke meget, når den ikke er i brug.

Fås i 2 udgaver til fragt af gods op til henholdsvis 150 kg. og 200 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Buddy Plasmoid, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Læs mere

Tiller liftmobil

Tiller Liftmobil, udstyret med et udvalg af tilbehør, er din ideelle følgesvend til effektivt arbejde i højden. Med den avancerede teknologi og lette manøvrering, giver vores liftmobil dig mulighed for at løfte og transportere materialer med lethed, uanset om det er glaspaneler, hårde hvidevarer eller andre tunge genstande.

Den elektriske liftmobil gør det nemt at håndtere opgaver i trange rum og høje steder med præcision og pålidelighed. Vores billeder på siden viser tilbehør, der giver dig ekstra funktionalitet og fleksibilitet.

Vælg mellem vores to modeller, der hver kan håndtere gods op til henholdsvis 75 kg og 120 kg, og opdag den ultimative løsning til dine transportbehov.

Med Tiller Liftmobil kan du arbejde sikkert og effektivt i højden, hvilket gør selv de mest krævende opgaver til en leg. Bestil din egen i dag og kontakt od for hjælp til at finde det rette tilbehør så du kan bruge din Tiller bedst muligt.

Læs mere

Buddy Lift Plasmoid

DIN BEDSTE ARBEJDS-BUDDY, NÅR DER SKAL LØFTES

Buddy Lift Plasmoid er en universal og super funktionel elektrisk trappesækkevogn med larvefødder og hjul. Din uundværlige best-buddy, når du skal levere og transportere mellemstort og tung last. Her går transport af vaskemaskiner, ovne, stole,  flyttekasser, gasflasker med mere som en leg.

Sækkevognen er designet til optimal transport, da platformen kan hæves og sænkes, og du kan dermed laste og læsse direkte fra din varevogn. Buddy Lift Plasmoid kan indstilles i højden og håndtaget kippes i ønsket højde og vinkel. Den er nem at have med – den sammenklappes hurtigt og fylder dermed ikke meget, når den ikke er i brug.

Fås i 2 udgaver til fragt af gods op til henholdsvis 160 kg og 200 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Buddy Lift Plasmoid, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Læs mere

Domino Plasmoid Stabilized

SIKKER OG STABIL: DESIGNET TIL AT KLATRE PÅ TRAPPER

Domino Plasmoid Stabilized klatrer, løfter og transporterer via joystick nemt og sikkert elementer og tungt gods helt op til 400 kg – helt uden at belaste kroppen. Den er utrolig fleksibel og manøvredygtig.

Domino Plasmoid – her i den opgraderede Stabilized variant = maskinen er udstyret med trindetektionssensorer på fronten og sensorer på stabiliseringsarmen.

Domino Plasmoid Stabilized er specielt velegnet til transport af stort og omfangsrigt gods, så som varmepumper, pengeskabe, komfurer, kedler, automater, kopimaskiner og fitnessudstyr. Platformen er tilpasset således, at en euro-palle kan køres og placeres herpå. Desuden kan den også anvendes som almindelige sækkevogn

Fås i 3 udgaver til fragt af gods op til henholdsvis 160 kg, 300 kg og 400 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Domino Plasmoid Stabilized, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Læs mere

Domino Plasmoid

UTROLIG ENKEL OG BRUGERVENLIG TRAPPEKLATRER

Domino Plasmoid er nem og sikker at bruge til at transportere og løfte tungt gods helt op til 400 kg – både indendørs og udendørs. Uanset overflade er den velegnet til at køre på plane eller skrå flader. Den manøvrerer og roterer på ethvert trangt område og klarer flot enhver trappe – også vindeltrapper og smalle reposer. Domino Plasmoid sørger for at balancere godset, uden at du som operatør behøver at belaste kroppen. 

Domino Plasmoid er velegnet til transport af en bred vifte af tungere læs helt op til 2 meter i højden – desuden kan europaller køres ind og placeres på lastepladen

Fås i 3 udgaver til fragt af gods op til henholdsvis 160 kg, 300 kg og 400 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Domino Plasmoid, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Læs mere

Skipper Plasmoid

NEM TRANSPORT AF HØJE OG TUNGE EMNER

Skipper Plasmoid er ideel til transport af høje og tunge læs op og ned af trapper. Samtidig byder den på brugervenlig og enkel betjening med joystick.

De specialdesignede og skridsikre larvefødder sikrer stabilitet på enhver overflade. Desuden kan der udføres 360 graders rotationer – selv på smalle- og vindeltrapper. En enkelt person kan sikkert transportere tunge genstande uden fysisk belastning.

Den professionelle el-trappesækkevogn Skipper Plasmoid er specielt velegnet til omfangsrigt gods, så som vinduer, døre, bordplader, møbler, el-tavler, varmepumper m.m. Derudover kan den anvendes som almindelig sækkevogn.

Fås i 3 modeller, som har en bæreevne på henholdsvis 160, 300 og 400 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Skipper Plasmoid, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Læs mere

Send os en besked