Domino Plasmoid

Elektrisk trappesækkevogn

UTROLIG ENKEL OG BRUGERVENLIG TRAPPEKLATRER

Domino Plasmoid er nem og sikker at bruge til at transportere og løfte tungt gods helt op til 400 kg – både indendørs og udendørs. Uanset overflade er den velegnet til at køre på plane eller skrå flader. Den manøvrerer og roterer på ethvert trangt område og klarer flot enhver trappe – også vindeltrapper og smalle reposer. Domino Plasmoid sørger for at balancere godset, uden at du som operatør behøver at belaste kroppen. 

Domino Plasmoid er velegnet til transport af en bred vifte af tungere læs helt op til 2 meter i højden – desuden kan europaller køres ind og placeres på lastepladen

Fås i 3 udgaver til fragt af gods op til henholdsvis 160 kg, 300 kg og 400 kg.

Du kan købe el-trappesækkevognen nedenfor. Ønsker du i stedet at leje en Domino Plasmoid, kan du læse mere her -> Lejeaftale. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.


Inluderet:
 • 1 stk. automatisk batterioplader
 • 1 stk. standard batteripakke
 • 1 stk. standard platform
 • 1 stk. fastgørelses-strop

54.675,00 kr.62.175,00 kr. Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A

Ultimativ styrke og effektivitet

Med Domino Plasmoid ved din side kan du løfte og transportere tungere laster med lethed og selvsikkerhed, uanset om det er op eller ned af trapper, uden at skulle have ekstra hjælp.

Denne trappesækkevogn er din pålidelige makker, der gør det muligt for dig at håndtere selv de mest udfordrende trapper og undgå slid i ryggen samt arbejdsskader og -ulykker, der ofte er forbundet med tunge løft.

Vores intelligente teknologi sikrer, at vægten fordeles jævnt, så du ikke behøver at bekymre dig om at balancere lasten – det klarer din Domino Plasmoid for dig. Uanset trappens beskaffenhed eller underlagets tilstand, garanterer vores specialdesignede og skridsikre larvefødder stabil transport og optimal manøvreringskomfort.

 

Designet til speciel transport

Domino Plasmoid har en enorm kraft, og kan løfte emner som drikkeautomater, spillemaskiner og andre tunge objekter – op til 400 kg.

Du undgår slid i ryggen og samtidig mindsker du risikoen for arbejdsulykker, som er forbundet med tunge løft.

Vægten fordeles altid jævnt, så det ikke er operatøren, der skal kæmpe med balancen af godset – det klarer din Dominio Plasmoid  trappesækkevogn.

Takket være de specialdesignede og skridsikre larvefødder sikres stabil transport og optimal manøvreringskomfort garanteres, selv på trange pladser.

Den er utrolig brugervenlig og betjenes nemt og enkelt med joystick og al afbalancering foregår via diplayet på håndtaget.

Nem og brugervenlig betjening

Domino Plasmoid er en utrolig brugervenlig trappeklatrerobot, der er velegnet til at klatre og og slæbe emner på næsten alle trapper, underlag, enhver form og længde – og kan desuden anvendes som almindelig sækkevogn på plane flader.

Domino Plasmoid er nem og enkel af betjene via joystick, som er super let at bruge – med blot én finger.

Særlig velegnet til flytning og transport af store, omfangsrige varer eller materialer op til 400 kg

Perfekt til transport af blandt andet: Komfurer, pejse, kedler, små som store klimaanlæg og varmepumper, maskiner, automater, kopimaskiner og fitnessudstyr.

 

Unik maskine til at klare det tunge læs

Domino Plasmoid er en elektrisk maskine der kan transportere, løfte og klatre på trapper med din last – helt op til 400 kag.

Den utrolig stærke og stabile trappeklatrer er velegnet til at løfte store og tunge elementer som spillemaskiner, varmepumper, kaffeautomater og andre tunge emner med stor volumen.

Specialdesignede og skridsikre larvefødder sikrer en stabil transport og optimal manøvreringskomfort garanteres, selv på trange pladser.

Super enkel og intuitiv brugervenlighed, hvor du med blot én finger kan du ændre hastighed, hældning og retning.

Via fjernbetjeningen kalibrerer du lasten og optimal transport opnås.

De tunge løft klares af Domino Plasmoid

Med Domino Plasmoid bliver transport, løft og klatring på trapper med tung last som en leg. Denne el-trappeklatrer er udstyret med skridsikre anti-slip larvefødder, som har et sikkert og stabilt greb på lasten.

Domino Plasmoid er utrolig brugervenlig og arbejdssikkerheden er i top, idet lasten er garanteret sikker balanceret transport. Uanset, om det går lige ud, opad eller nedad trapper, så behøver operatøren ikke at belaste sin krop. da maskines betjenes nemt og enkelt med joystick på fjernbetjeningen. Ikke mindst kan blot én operatør “løfte opgaverne” – hvor man tidligere skulle have to , til at klare store og tunge læs.

Domino Plasmoid fås også i en opgraderet “Stabilized” variant, der  er udstyret med trindetektionssensorer på fronten og sensorer på stabiliseringsarmen. Den kan du læse mere om her -> Domino Plasmoid Stabilized

Fordele med Domino Plasmoid

OGSÅ PERFEKT TIL PLANE OVERFLADER

Domino Plasmoid sørger for at fragte din last op og ned ad trapper, og også på plane og flade underlag – både inde og ude. Her kan den anvendes som almindelig sækkevogn.

UREGELMÆSSIGE TRINHØJDER

Dominio Plasmoid har integreret intelligent software og sensorer, der tager højde for trinenes højde og underlag. Enkel og nem transport op ad og ned ad trappers sikres.

JOYSTSICK MED ET-FINGERS SYSTEM

Brugervenlig og enkel betjening. Med et-finger-system kan du angive og ændre hastighed, hældning og retning. Og også 360 graders rotationer.

PERFEKT TIL SPINDELTRAPPER

El-trappesækkevognen er det idéelle valg, når der skal flyttes last op og ned ad smalle og trange områder. Spindeltrapper og kvartsvingtrapper klares nemt.

NON-SLIP LARVEFØDDER

De specialdesignede og skridsikre larvefødder garanterer sikker transport og klatring på enhver trappe og ethvert underlag.

AFBALANCERET LAST

Utrolig nem og sikker elektrisk trappeklatrer. Operatøren er opnår komfortabel og balanceret transport på trapper uden at skulle belaste kroppen.

SIKKERHED I HØJSÆDET

For Zonzini betyder sikkerhed alt. Elektriske trappesækkevogne fra Zonzini = Gennemtestet teknologi med fokus på arbejdssikkerhed og brugervenlighed.

AUTOMATISK KALIBRERING

Ved at trykke på “A” vil Domino Plasmoid automatisk kalibrere lasten korrekt ved at vælge den optimale hældning af basen for hver last.

 

Til Domino Plasmoid tilbydes et stort udvalg af tilbehør, således at enhver løfte-, transport og klatreopgave af alle former for last nemt kan løses. Alt tilbehør er nemt at påmontere.

 

 

 

Tilbehør

Skrå platform med hjul Skrå platform med hjul Uundværlig ved transport på lange distancer og smalle områder
3.975,00 kr. Ekskl. moms
Tilbehør til transport af døre og vinduer Transport af døre og vinduer Tilbehør til at dreje dybe ting under transport
7.425,00 kr. Ekskl. moms
Justerbar plade med integrerede ramper Justerbar plade med ramper Integrerede ramper til nem læsning og losning af dit gods på din maskine
6.450,00 kr. Ekskl. moms
4-hjulet base 4-hjulet platform Til enkel transport på plane overflader
4.275,00 kr. Ekskl. moms
Justerbar plade Justerbar plade Juster din plade så det passer til dine transport brug
3.675,00 kr. Ekskl. moms
Høj skrå platform med hjul Høj skrå platform med hjul Til højt og tungt last ud og ind af varevogne
5.175,00 kr. Ekskl. moms
Aluminiumsrampe Aluminiumsrampe til varevognen For transport ind og ud af varevogne
4.425,00 kr. Ekskl. moms

Tekniske specifikationer

 • Tilgængelige kapaciteter
  160, 300 and 400kg
 • Mål
  D: 956 mm
  B: 556 mm
  H 1116/1636 mm
 • Transporthastighed på trapper (justerbar via joystick)
  160 Kg: 5 sek / meter
  300 Kg: 7 sek / meter
  400 Kg: 10 sek / meter
 • Manøvreringsplads for landing
  109 cm
 • Batteritype
  Bly-Gel-Akku uden Memoryeffekt
 • Batteri levetid
  Domino 160 kg: ca. 1000 skridt
  Domino 300 kg: ca. 750 skridt
  Domino 400 kg: ca. 500 skridt
 • Vægt
  Domino Plasmoid: 84 kg.
  Batteri: 18 kg.
 • Standardudstyr
  Buddy Lift Plasmoid leveres som standard med flg. tilbehør:
  1 stk. automatisk batterioplader
  1 stk. standard batteripakke
  1 stk. standard platform
  1 stk. fastgørelses-strop strop til at binde lasten

Andre har også set

Domino Plasmoid Stabilized Domino Plasmoid Stabilized Elektrisk trappesækkevogn
66.600,00 kr.74.100,00 kr. Ekskl. moms
Buddy Lift Plasmoid Buddy Lift Plasmoid Elektrisk trappesækkevogn
47.850,00 kr.50.850,00 kr. Ekskl. moms
Skipper Plasmoid Skipper Plasmoid Elektrisk trappesækkevogn
57.600,00 kr.65.100,00 kr. Ekskl. moms
Tiller liftmobil Tiller Liftmobil Elektrisk løftesækkevogn
40.970,00 kr.45.380,00 kr. Ekskl. moms
Buddy Plasmoid Buddy Plasmoid Elektrisk trappesækkevogn
41.850,00 kr.44.850,00 kr. Ekskl. moms

Work smarter with BeHandy

Jeg vil gerne shoppe

Gå direkte i shoppen og se vores komplette udvalg. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores kontaktformular

Shop

Jeg vil gerne leje

Ønsker du at leje en el-trappesækkevogn?  Læs mere her om vores  vilkår og betingelser. Kontakt os gerne for et konkret tilbud på leje -> kontaktformular

Udlejning

Råd og vejledning

Er du blevet nysgerrig og vil gerne høre mere om vores el-trappesækkevogne. Vi kommer også gerne ud til dig og viser vores modeller. Blot tag kontakt til os.

Jeg vil gerne kontaktes

Send os en besked